Bouwstijlen

Traditioneel natuursteen: Natuurstenen huizen hebben 50cm dikke massieve muren. De dikke muren beschermen het huis bij aardbevingen, houden het koel tijdens de zomer en warm tijdens de winter. Steen is een isolerend materiaal; de temperatuur in huis is daardoor stabieler. Het onderhoud aan een stenen huis is minimaal. Stenen huizen hebben meer oppervlakte dan op de bouwvergunning, omdat de binnenmaten tellen en niet de buitenmaten.

Half natuursteen/half bouwsteen: combineert traditioneel Kretenzische elementen met modern comfort. Voor wie niet alle binnenmuren in natuursteen wil, kunnen sommige binnenmuren gestuct worden. Wel kunnen dan natuurstenen details zichtbaar blijven rond de ramen en deuren. Een andere optie is half natuursteen met baksteen, er worden alleen natuurstenen elementen aangebracht en het huis krijgt een modernere uitstraling.

Traditionele bungalow: we hebben een ruime keuze aan bungalows op speciaal geselecteerde kavels voor wie het gehele woonruimte op één bouwlaag wil. Bungalows besparen op oppervlakte omdat ze geen interne trappen hebben, dit kan 8 tot 10 m2 aan ruimte schelen. Als de bouwoppervlakte van uw kavel het toelaat, kunt u kiezen voor een glooiend pannendak of een dak met de mogelijkheid tot een terras.

Modern steen: maak uw huis persoonlijk met een moderne uitstraling.

Upside-down huis: de woonkamer op de 1e verdieping en de slaapkamers op de begane grond geeft een optimaal uitzicht en bespaard hoge graafkosten of ondersteunende muren op kavels met een groot hoogteverschil. U zult koelere slaapkamers hebben.

Appartementen: onze appartementen zijn unieke en stijlvolle projecten. Ideaal voor wie een vakantiewoning zoekt dicht bij voorzieningen, het strand en transport. Wij bieden 1 of 2 slaapkamer appartementen, met en zonder gezamenlijk zwembad.

Dorpshuizen: Onze dorpshuis projecten zijn meestal op een gezamenlijke kavel met of zonder gezamenlijk zwembad, gelegen in dorpen met plaatselijke voorzieningen.