Frangokastello Odysseus - €155,000

for sale
Locatie: Francokastello
Uitzicht: Zee
Prijs: € 155,000
Kavelgrootte: 4,000 m² Gemeenschappelijk
Woonoppervlakte: 49,68 m²
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Zwembad: Gezamenlijk
De makelaarskosten zijn niet inbegrepen in de geadverteerde prijs
Beschrijving
Plattegronden
Landkaart

Een slaapkamer appartement/huis te koop in Frangokastello met prachtig uitzicht op zee!

Odysseus huis ligt in de buurt van Frangokastello in het zuiden van Kreta, op een groot perceel op minder dan 400 meter van het strand. Het bestaat uit een kleine groep van 4 woningen met een gemeenschappelijk zwembad en parkeren op een grote 4000m 2 kavel.

Elke woning heeft een kleine 200m 2 eigen tuin, verdeeld tussen de voorkant en de achterkant van het huis.


Het appartement is heeft op één enkel niveau en bestaat uit een comfortabele woon/eetkamer met een keukenhoek.

Grote openslaande deuren naar het balkon van 30m 2 voorzien van een open pergola met uitzicht op zee. Het huis is licht en luchtig en eenvoudig ingericht. Er is een ruime slaapkamer en een badkamer.

De woonkamer en de slaapkamer zijn uitgerust met omkeerbare airconditioning units, de badkamer is uitgerust met een douche, een wastafel en een toilet.

Het huis is uitgerust met airconditioning, wasmachine, kookplaat, oven, magnetron, koelkast met diepvries, volledig gemeubileerd, klaar om in te trekken. Alles om uw vakantie op Kreta zo goed mogelijk te later verlopen.

Het huis biedt prachtig zee en berg uitzicht en ligt slechts 400 meter van het mooie zandstrand en het kristal blauwe water van de Libische zee. Supermarkt en taverna's zijn slechts enkele honderden meters verderop en het dorp ongeveer 1 kilometer.

Frangokastello ligt aan de Zuid kust van Kreta, ongeveer 12 kilometer ten oosten van Sfakia (of Chora Sfakion). Het heeft een uitgebreid, beschut en voorzichtig aflopend strand, die de basis heeft gelegd voor een kleine belangrijke toeristische industrie in de afgelopen jaren. Er is een indrukwekkend kasteel, dat werd gebouwd door de Venetianen met veel geschiedenis. De toeristische accommodatie is verspreid over de platte vlakte rond het kasteel, maar de relatieve afstand van het gebied heeft ontmoedigd om een belangrijke ontwikkeling te worden. De internationale luchthaven van Chania is ongeveer 2 uur rijden.

Het huis is perfect voor een rustige vakantie in een gebied met prachtig uitzicht over de Libische zee en de zuidkust.

EEN UNIEKE KANS, MIS HET NIET!!!

INCUSIEF:


• Zonnepaneel
• 2 airconditioning units
• Buitenkranen
• Volledig uitgeruste keuken
• Witgoed
• Ingebouwde garderobekasten
• Parkeerplaats
• Ramen met dubbel glas en horren
• Meubels