Sfinari Artemis - UNDER OFFER

Onder Aanbieding
Locatie: Sfinari
Uitzicht: Zee
Kavelgrootte: 760 m²
Woonoppervlakte: 129 m²
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Zwembad: Ruimte voor
De makelaarskosten zijn niet inbegrepen in de geadverteerde prijs
Beschrijving
Landkaart
Video

Geweldig villa van 129 m2 met schitterend uitzicht op de Golf van Sfinari aan de westkust van Kreta te koop.

De woning:

Deze met erg veel zorg en attentie gebouwde woning is het perfecte huis en de vele ruimte biedt heel veel potentieel om ver te ontwikkeling naar uw droomhuis.

Deze niet alledaagse woning is gelegen op loopafstand van het kristalheldere blauwe water aan de westkust van Kreta en heeft blijvend vrij uitzicht op de adembenemende zonsondergang.

Een typisch Grieks eiland stijl huis in blauw/wit, een droom die uitkomt. De kavel is compleet ommuurd en met een hek en heeft 1 verdieping.

Het raakt je door de architectuur en toch moderne simpele lijnen, de ruime kamers en het uitzicht buiten. Houten balken plafonds, bogen, ingebouwde banken en nisjes, grote cipressen zorgen dat het een harmonisch geheel is in een rustige omgeving.

Binnen:

U komt de woning in door een boog en een met balken overdekte veranda. Het huis bestaat uit een grote open woonruimte met keuken en eetruimte verbonden door 2 traditionele bogen, 2 tweepersoonsslaapkamers, een inloopkast en een badkamer.

De lichte ruimtelijke eetkamer heeft een hoek open haard en vele nisjes in de muur. Overal liggen er marmeren vloeren en 1 slaapkamers heeft 2 ingebouwde bedden, de andere heeft een vrijstaand tweepersoons bed. De badkamer heeft een marmeren ronde douche.

Het huis heeft 50cm dikke muren, een geïsoleerd dak, licht "gaten" overal- dit huis heeft het allemaal.

Buiten:

De achtertuin is heel vruchtbaar met grote cipressen, oude olijfbomen en sinaasappelbomen. Er is een extra bouwvergunning voor als de nieuwe eigenaar uit wil breiden.

Een apart terras bij de keuken is overdekt met druiven. Aan de achterkant van het huis is een gereedschapsschuurtje met hand en elektrisch gereedschap voor onderhoud van het huis en de tuin en een kleine wasruimte met de wasmachine.

Er zijn zon en schaduw hoekjes om te ontspannen en wat te drinken terwijl u geniet van de zonsondergang over de zee. De grote kavel heeft genoeg ruimte voor een zwembad als u dat wilt.

De omgeving:

Het eigenlijke dorp Sfinari ligt op een heuvel en heeft een paar taveernes met verse vis. Beneden in de baai zijn meer taveernes en het strand met zand en kiezels wat erg rustig en afgelegen ligt. Een mooie rit naar Kastelli met de winkels ligt op 20 minuten rijden, maar een minimarkt en mobiele winkels bieden de dagelijkse boodschappen.

Deze absoluut schitterende woning biedt een gedenkwaardig verblijf in rust en ontspanning met geweldig uitzicht over het kristalheldere water. Klaar om in te trekken-Dit moet u zien!

Inclusief:

• Blauwe houten deuren, ramen en luiken
• Volledig uitgeruste keuken met witgoed, inclusief een wasmachine
• Alle meubels en gereedschap
• Waterreserve
• Open haard
• Kleine gereedschap schuur en wasruimte
• Volwassen tuin met bomen en struiken
• Volledig ommuurde kavel met een hek
• Balken plafonds
• Ingebouwde banken en nisjes
• Buiten en binnen recent geschilderd
• Aangelegde tuin met paden