Stavros Kalypso - €298,000

for sale
Locatie: Stavros
Uitzicht: Zee & bergen
Prijs: € 298,000
Kavelgrootte: 4,023 m²
Woonoppervlakte: 183,2 m²
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Zwembad: Ruimte voor
De makelaarskosten zijn niet inbegrepen in de geadverteerde prijs
Beschrijving
Plattegronden
Landkaart
Video
Fantastischeéénlaagse woning te koop in Stavros!! Gereed om te betrekken!

Gelegen op een grote kavel op loopafstand van de gouden stranden van Stavros is deze woning een perfecte gelegenheid voor wie in een prachtige en rustige omgeving wil wonen.


HET HUIS

Deze 200m2 grote prachtige en functionele woning bestaat uit 3 slaapkamers, 2 badkamers, een woonkamer/keuken, bijkeuken en een ruime garage, alle op hetzelfde niveau en met een gemakkelijke toegang naar alle kamers.

Een brede betonweg brengt ons bij de hoofdingang en de grote garage. De voordeur biedt via een kleine hal toegang tot de ruime woon- en eetkamer en keuken. De keuken is afgezonderd van de woonkamer door een houten paneel om meer privacy te bieden. De keuken is volledig voorzien van roestvrijstaal witgoed, waaronder een vaatwasser en een magnetron. De woonkamer is ruim en heeft veel ramen en daardoor een lichte en luchtige ruimte.

Links van de woonkamer is de grote eetkamer, afgesloten met door grote glazen schuifdeuren van een houten terras met bamboe tuinmeubilair. Het terras heeft zeezicht en is een ideale plaats om buiten door te brengen. De pui van de eetkamer is van elektrische rolluiken voorzien.

Vanuit de keuken is er een toegang tot de bijkeuken, die beschikt over een wasmachine, wasbak, en opslagruimte. Via een deur is de 40m2 grote garage bereikbaar, groot genoeg voor 2 auto's en voorzien van electrisch bedienbare deuren en kasten.

Een gang aan de linkerzijde van de woning biedt toegang tot 3 slaapkamers en 2 badkamers. Aan het einde van de gang ligt de hoofdslaapkamer met witte kamerhoge kasten, een eigen overdekt terras en ensuite badkamer volledig met een bad en een douche hoek afgescheiden met glazen bouwstenen.

Een kleinere slaapkamer heeft toegang tot een overdekt terras en de derde dubbele slaapkamer heeft een terras met pergola. Midden in de gang is de toegang tot de gemeenschappelijke badkamer met een douchehoek met glazen bouwstenen.

BUITEN

De tuin is onderhoudsvriendelijk aangezien de huidige eigenaren niet het gehele jaar het huis bewonen. De kavel is vlak en er is een kleine vijver gemaakt. Met paden zijn de verschillende ruimten van de tuin te bereiken. De toegangsweg is groot genoeg om verschillende auto's te stallen of te laten keren.

De garage beschikt over een elektrische poort en de parkeerplaats biedt plaats om meerdere auto's onder een pergola te stallen. Veel terrassen bieden toegang aan de verschillende kamers en er zijn zithoekjes gemaakt in verschillende delen van de tuin, waardoor er steeds zonnige en schaduwrijke plekken voorhanden zijn om te lezen of te relaxen in een rustige omgeving.

Aan de achterzijde van het huis bevindt zich een enorm met stenen geplaveid terras, beschut van de wind en gericht op het zonnige zuiden. Hier is de barbecue geplaatst. Dit is de perfecte plaats om buiten te zitten tijdens de wintermaanden, beschut van de noordenwind en volop in het zonlicht.

DE OMGEVING

Stavros is een aan zee gelegen dorpje 17km ten noordoosten van Chania. Eén van de karakteristieken van de omgeving is de steile kameelvormige bergrug tegenover de haven van Stavros. De berg is beroemd vanwege de opnames van de film "Zorba theGreek" in 1964waarin Anthony Quinn de Sirtaki danst. Stavros was toen nog een kleine vissersplaats.

Tegenwoordig zijn er in deze regio enkele hotels en voorzieningen voor toeristen. De beide stranden hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van het gebied. Het grootste strand ligt ten oosten van het dorp aan de voet van de berg en naast de pitoreske haven. Een ronde baai ligt volledig beschermd tegen de wind. De lagune-achtige baai heeft prachtig wit zand en helder turquoise water. Het contrast tussen de ruige berg en het rustige strand maken Stavros tot een unike locatie om te zwemmen. Het strand is uiteraard zeer goed georganiseerd en biedt allerlei voorzieningen. Het tweede strand van Stavrosligt ten noorden van het dorp, 200m ten noordwesten van het belangrijkste strand. Het strand bestaat uit zand en stenen en is minder georganiseerd dan het andere, maar schoner en heeft een verbazingwekkend mooie zonsondergang. In Stavrostreffen we restaurants, minimarkets, winkels en cafes etc. aan. Bovendien is er een busverbinding van en naar Chania.

Deze woning is slechts op een korte autorit (of een 20 min. durende wandeling) van het strand en een 10 minuten durende autorit van de luchthaven.

Dit zeer gewilde object vormt een niet te missen kans! 

INCLUSIEF:

• Groene aluminium luiken en dubbelglas ramen met horren
• Overal airconditioning
• Volledig toegeruste keuken met rvs witgoed
• Satelliet TV
• Kamerhoge kledingkasten
• Zonnepanelen
• Telefoonverbinding en Internet
• Volledig gemeubileerd
• Reserve watertank
• Dubbele garage van 40,53 m2met elektrische bedienbare deur
• Ommuurde en omheinde kavel
• Oliegestookte centraleverwarming
• Extra opslagruimte
• Barbecue
• Buitendouche en marmeren wasbak
• Elektrische waterpomp met waterdrukregulering