Kambia Eleos - €350,000

for sale
Locatie: Kambia
Uitzicht: Zee & bergen
Prijs: € 350,000
Kavelgrootte: 1,000 m²
Woonoppervlakte: 212 m²
De makelaarskosten zijn niet inbegrepen in de geadverteerde prijs
Beschrijving
Landkaart

Fantastische zakelijke kans in Kambia.

Op slechts een paar minuten van de gouden stranden van de badplaats Almyrida. EOT vergunning vakantieverhuur, volledig uitgerust en brandschoon.

Dit kleine bedrijf, voor wie wil even en werken in een mooie omgeving, ligt aan een rustig landweggetje omgeven door olijfboomgaarden en met uitzicht op zee en de bergen.

Genesteld tussen schaduwrijke bomen en volwassen planten op een eigen kavel ligt deze woning- bestaand uit 4 verhuur units met vergunning ieder met eigen balkon en mooi uitzicht. Deze kamers zijn licht en ruim en zijn smaakvol gedecoreerd, gemeubileerd en uitgerust, ideaal voor verhuur.

Het verblijf van de eigenaar bestaat uit een ruime open woonruimte met een aparte eethoek en keuken, een provisiekamer en een douche/toilet. Er is ook een lang schaduwrijk terras aan de zijkant en een groot gedeeltelijk overdekt zonneterras op deze verdieping.

Het gedeelte van de eigenaar heeft ook een dubbele garage en werkruimte, opslagruimte en eigen tuin.

In het souterrain is een mooi uitgevoerde slaapkamer met zithoek en badkamer met wasmachine en groot hoekbad. Er is ook een aparte ruimte voor de boilers en tanks en heel veel opslagruimte.

Op de eerste verdieping zijn er nog 2 tweepersoonskamers met douche voor gebruik door de eigenaar. Deze kamers zijn ook heel mooi gemeubileerd en uitgerust en kunnen ook gebruikt worden voor kamerverhuur.

Voor de verhuur zijn er 2 studio's met keuken, douche, en eigen balkon en 2 tweepersoonsslaapkamers met 2persoonsbed, douche en eigen balkon.

In de achtertuin staat een geweldige jacuzzi, omsloten en beschut , de perfecte plaats om te zitten, relaxen en ontspannen. Er zijn veel zitjes en zonneruimtes geheel privé gelegen.

Vanuit deze woning in Kambia is het een korte rit naar Plaka met restaurants en cafés. De stranden van Almyrida, Kera en Kalyves met alle voorzieningen van deze badplaatsen zijn dichtbij. Het is slechts 40 minuten rijden van het huis naar Chania en de luchthaven.

Deze erg aantrekkelijke woning biedt een fantastische bedrijfsmogelijkheid en het is een aantrekkelijke woning voor de eigenaar en zijn familie om in te wonen.