KC Zelos - €250,000

for sale
Referentie Code
YHOC-016
Locatie: Kokkino Chorio
Uitzicht: Zee & bergen
Prijs: € 250,000
Kavelgrootte: 350 m²
Woonoppervlakte: 2 X 67 m²
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2 + 2
Zwembad: Privaat
Bouwjaar: 2004
Energie categorie: in uitvoering
De makelaarskosten zijn niet inbegrepen in de geadverteerde prijs
Beschrijving
Plattegronden
Topografie
Landkaart
Video

Twee onafgewerkte huizen met elk 2 slaapkamers en zwembad te koop in het dorp Kokkino Chorio, met een fantastisch uitzicht over de baai van Souda.

Als ze samen worden verkocht, kunnen ze perfect zijn om te verhuren, of zelfs in de ene te wonen en de andere verhuren.


Deze 2 geschakelde woningen zijn gebouwd in 2004 maar nooit afgewerkt en zijn voorzien van badkamers, keukens en kleerkasten. De aluminium ramen en deuren zijn in goede staat en de houten binnendeuren van goede kwaliteit. De balkons binnen en buiten zijn volledig betegeld.

Beide woningen hebben een vergelijkbare indeling.

INTERIEUR:

U komt binnen in de kleine woonkamer voorzien van een groot overdekt balkon met het meest geweldige uitzicht over de baai van Souda, de zee en de kleurrijke zonsondergangen in het westen. De perfecte plek om te genieten van een drankje of diner terwijl u geniet van het adembenemende uitzicht!

De L-vormige keuken is apart en heeft een deur naar hetzelfde balkon. Er zijn voldoende opbergkasten en de achterwand is betegeld met mozaïek.

Er is een kleine bergruimte onder de trap en er is ook een apart toilet.

Een betegelde trap met een ijzeren leuning leidt naar de bovenste verdieping die bestaat uit 2 middelgrote slaapkamers, elk voorzien van kamerhoge 4-deurs kleerkasten en een balkon op het noorden met een open houten pergola, en opnieuw: deze mooie uitzichten.... !!

Een volledig betegelde doucheruimte wordt gedeeld door de 2 kamers en elke kamer heeft ook een overdekt balkon op het zuiden, een perfecte privéplek voor de zonnige winterdagen om te ontspannen, beschermd tegen de noordenwind.

EXTERIEUR:

Een geplaveid pad geeft toegang tot de hoofdingangen en het zwembad. De stenen grensmuur is zo versterkt met beton dat de rots op verschillende delen zichtbaar blijft. Deze muur kan prachtig worden versierd met licht en kleuren waardoor de toegang aantrekkelijk wordt.

Het betonnen zwembad van 40 m2 is 1,5 meter diep en wordt omringd door ligplaatsen om te zonnebaden met de zee op de achtergrond.

De buitenkant is niet aangelegd of beplant, het zwembad moet worden betegeld en uitgerust, de huizen en houten pergola's moeten worden geverfd.

DE OMGEVING:

De woningen zijn rustig gelegen op slechts 400m van het dorpscentrum van Kokkino Chorio en 1.4km van het eveneens populaire dorp Plaka, in de gemeente Apokoronas.

Het dorp Kokkino Chorio heeft een paar kleine supermarkten en een goede taverne / café die tijdens de zomermaanden geopend is. Plaka biedt meer voorzieningen en blijft meestal het hele jaar open, met een aantal restaurants / cafés, een paar mini supermarkten, een ijzerhandel, benzinestation, kapper en een bloemenwinkel.

De populaire badplaats Almerida met zijn mooie zandstranden en jachthaven ligt op slechts een klein eindje rijden en is erg levendig in de zomer met een groot aantal restaurants en cafés aan het strand, mini supermarkten, bakkerijen, apotheken, watersporten en nog veel meer.

 
INCLUSIEF:

•Zonnepaneel
• Keuken
•Op maat gemaakte kledingkasten
• Reserve watertanks
• Leidingen voor toekomstige installatie van centrale verwarming
• Witte aluminium deuren, ramen en luiken
• Ramen met dubbelglas
• Beton voor een zwembad van 40 m2
• ESL-huurlicentie


AFSTANDEN:

• Van mini-markt: 700 m / 10 minuten lopen
• Van taverne: 800m / 11 minuten lopen
• Vanaf het strand: 2,7 km / 5 minuten rijden
• Van dichtstbijzijnde stad: 2,7 km / 5 minuten rijden
• Vanuit Chania: 27,5 km / 35 minuten rijden
• Vanaf de luchthaven: 34 km / 40 minuten rijden