Almerida Hydra - €270,000

Speciale Aanbieding
Locatie: Almerida
Uitzicht: Zee & bergen
Prijs: € 270,000
Kavelgrootte: Gemeenschappelijk
De makelaarskosten zijn niet inbegrepen in de geadverteerde prijs
Beschrijving
Plattegronden
Landkaart
Video

GEWELDIG KANS: DRIE 2 SLAAPKAMER APPARTEMENTEN MET BALKONS, UITZICHT, EIGEN SOUTERRAIN EN GEZMENLIK ZWEMBAD OP LOOPAFSTAND VAN DE WINKELS EN STRAND VAN ALMYRIDA!!!!!

Deze 3 appartementen in een rustig project zijn gebouwd in 2006 en zijn een ideale mogelijkheid om een bedrijf te beginnen in de verhuur.

Algemeen:

Elk appartement bestaat uit 2 slaapkamers, twee badkamers en een open keuken/woonkamer. De keuken heeft houten kastjes. Gelegen op 2 verdiepingen met eigen balkons heeft ieder appartement zee of bergzicht of beide. Elk appartement heeft een eigen souterrain.

De slaapkamers zijn allemaal op de begane grond en de woonkamers op de bovenverdieping zodat men kan profiteren van het mooie uitzicht.

Elk appartement heeft : reserve watertank, pijpen voor centrale verwarming, eigen souterrain, telefoon/internetpunt, witte aluminium ramen en luiken, dubbel glas, recent gerenoveerd en geschilderd, gezamenlijk zwembad.

De omgeving:

Almyrida is een bekende ‘blauwe vlag' badplaats met minimarkten, bakkers, cafés, taveernes, restaurants, watersport en veel meer. De traditionele dorpen Plaka en Kokkino Chorio, Vamos en Kalyves met het hele jaar voorzieningen liggen vlakbij. Voor meer zandstranden, Georgoupolis en Kalami zijn slecht 10-15 minuten rijden. De luchthaven is 40 minuten rijden en de oude stad Chania 25 minuten.

Appartement Hydra 1

Appartement grootte: 69.63m2 / Souterrain: 39.87m2 Slaapkamers: 2 / Badkamers: 1 + WC room
Uitzicht: Zee en bergen


Een paar treden leiden naar een overdekt balkon met de voordeur. Deze deur op de begane grond leidt naar de 2 slaapkamers en een badkamer met ligbad.

Een trap leidt naar de bovenverdieping met de open woonkamer/keuken. Hier is ook een Toilet.

Tuindeuren openen aan 2 kanten van de woonkamer naar balkons, een met schitterend uitzicht op de Witte bergen en ook over Almyrida en zee.

Appartement Hydra 2

Appartement grootte: 69.07m2 / Souterrain: 35.50m2 Slaapkamers: 2 / Badkamers: 2
Uitzicht: zee en bergen


Vanuit een overdekt balkon leidt de voordeur naar de begane grond met 2 slaapkamers en volledige badkamer met ligbad. Beide slaapkamers hebben tuindeuren naar een balkon.

Een betegelde trap leidt naar de bovenverdieping met de Keuken/woonkamer en douche. Tuindeuren leiden naar eigen balkons met uitzicht op ht dorp, de zee en de Witte Bergen.

De hele verdieping is licht en ruimtelijk en heeft overal balkons.

Appartement Hydra 3

Appartement grootte: 68.08m2 / Souterrain: 41.25m2 Slaapkamers: 2 / Badkamers: 2
Uitzicht: bergen


Een paar treden leiden naar een overdekt balkon met de voordeur. Op de begane grond vindt u 2 slaapkamers met losse garderobekasten en tuindeuren naar overdekte balkons. Er is ook een badkamer met ligbad op deze verdieping.

Een betegelde trap leidt naar de bovenverdieping met een lichte ruime keuken/woonkamer. Er is een volledig betegelde badkamer op deze verdieping.

Tuindeuren leiden naar een groot overdekt balkon met schitterend uitzicht op de Witte Bergen.

Buiten

Het meeste land is betegeld om weinig onderhoud te hebben. Trappen verbinden het zwembad met de balkons van de appartementen. Er zijn 2 zwembaden gezamenlijk voor 3 appartementen gebouwen. Er is ruimte rond het zwembad voor zonnebedden.

Stenen muren omgeven de gebouwen en er leiden geplaveide paden naar de souterrains.

Omgeven door olijfboomgaarden in een rustige serene omgeving is het slechts een korte wandeling naar het levendige strand met cafés en restaurants.

DETAILS:

Te koop als blok met appartementen voor de prijs van slechts 270.000 euro, een unieke kans voor een bedrijf , dichtbij het strand en 2 gezamenlijke zwembaden, elk appartement met eigen souterrain..

De appartementen kunnen ook apart gekocht worden voor de prijs van slechts € 95.000 elk.

EEN GOEDE ZAKELIJKE KANS VOOR EEN BEDRIJF OF EEN VAKANTIEHUIS NABIJ HET STRAND! HOE DAN OOK EEN GEWELDIGE KANS! MIS HET NIET!