Souri Lotus - from €95,000

for sale
Locatie: Souri
Uitzicht: Zee
Prijs: € 95,000
Kavelgrootte: shared m²
Woonoppervlakte: 70 m²
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1/2
Zwembad: Gezamenlijk
De makelaarskosten zijn niet inbegrepen in de geadverteerde prijs
Beschrijving
Landkaart
18 Luxe 2 en 3 slaapkamer stadshuizen- allen gemeubileerd en met airconditioning.

De woningen zijn gelegen aan de rand van een mooi rustig dorp, omgeven door aangelegde tuinen met een erg groot zwembad, BBQ en veel meer.


Alle woningen hebben de optie van een EOT (Toeristen Bond)vergunning in de prijs. Dit betekent dat uw vakantiewoning een goede investering kan zijn door verhuurinkomsten.

Souri Resort is gebouwd in 2008 door een Deense ontwikkelaar en een Kretenzische architect- dit geeft een hoge kwaliteit van bouw en afwerking. Alle 18 huizen zijn volledig gemeubileerd en ingericht- sleutel klaar voor een mooi Kretenzische ervaring.

Het Souri Resort is voorzien van Griekse bloemen, bomen en planten- deze dragen bij aan een welkome, ontspannende sfeer. De tuinen zijn mooi aangelegd met kleurrijke perken in heel de lente en zomer.

De huizen liggen aan de rand van een mooi, rustig klein dorp Souri. Dit traditionele dorp ligt vlakbij de grotere dorpen Vamos en Georgioupolis en het is slechts 31 km naar de stad Chania en 37 km naar de luchthaven Chania.

Alle huizen zijn uniek en smaakvol ingericht met een volledig ingericht keuken/eetkamer, zitkamer, mooie badkamers, minstens 2 slaapkamers, grote zonnige terrassen en een grote opslagruimte in het souterrain.

De huizen zijn ook compleet gemeubileerd en uitgerust voor een luxe verblijf, inclusief meubels serviesgoed, tuinmeubels en BBQ.

Het Souri Resort biedt ook mooie gezamenlijke delen, parkeerplaatsen, paden en tuinen. Er is een fantastisch zwembad en BBQ voor volwassenen en kinderen. De grote terrassen voor zonnebaden, comfortabele tuinmeubels, parasols en grote BBQ zijn voor algemeen gebruik.

De woningen hebben verschillende mooie zonneterrassen of balkons voor zon en schaduw en alle huizen hebben een eigen tuin omgeven door kleine stenen muren.

Er is onderhoud voor het zwembad en tuin en biedt boven op de jaarlijkse kosten hiervoor de mogelijkheid voor onderhoud aan de villa, schoonmaken, verhuurwisselingen en andere services indien gewenst.

Kies een van de 18 compleet gemeubileerde Griekse luxe stadshuizen en neem contact met ons op voor de plattegronden, prijzen en beschikbaarheid van de woning die uw interesse heeft.

Inclusief:

Alle huizen compleet en klaar om in te trekken
Hoge kwaliteit bouw
Afgewerkt in een mooi Kretenzisch kleuren schema
Aluminium ramen, deuren met thermoglas
Aluminium luiken met horren
Vloertegels binnen en buiten
Vloerverwarming in alle badkamers
Airconditioning in alle slaapkamers en woonkamers
Alle huizen hebben een eigen septictank
Alle huizen hebben eigen opslagruimtes in het souterrain
EOT vergunning optioneel
Tuinen
Mooi zwembad / BBQ