KC Atlanta - €140,000

for sale
Referentie Code
YHOC-077
Locatie: Kokkino Chorio
Uitzicht: Zee & bergen
Prijs: € 140,000
Kavelgrootte: 1,020 m²
Woonoppervlakte: 400 m²
De makelaarskosten zijn niet inbegrepen in de geadverteerde prijs
Beschrijving
Topografie
Landkaart
Video
Bouwkavel te koop, gelegen tussen Plaka en Kokino Chorio met veel bouwmogelijkheden en verbazingwekkend mooi zicht over de baai van Souda en de Witte Bergen.

De kavel grenst aan de asfaltweg en is gemakkelijk toegankelijk. Het ligt binnen de dorpsgrenzen en mag bebouwd worden tot maximaal 400m2. Hier kan een comfortabele woning voor permanent verblijf of twee villa's met uitstekende verhuurmogelijkheden worden gerealiseerd.

De vorm van de kavel is driehoekig en het grenst aan de weg over meer dan 40 meter. De helling garandeert een prachtig zicht rechtstreeks op de baai van Souda en naar de Witte Bergen. Water en elektriciteit zijn op de kavel aanwezig.

De kavel ligt op ongeveer 3 minuten rijden van het populaire plaatsje Plaka waar enkele goede tavernes en supermarktjes voor de dagelijkse levensbehoeften. De badplaats Almerida met haar uitgebreide voorzieningen en zandstrand ligt op minder dan 10 minuten rijden.

Met een gemakkelijke toegang en goede bouwmogelijkheden biedt de kavel geweldig uitzicht naar zee, de baai van Souda en de Witte Bergen.

 

AFSTANDEN:

• Van mini-markt: 450 m / 8 minuten lopen
• Van taverne: 600 m / 10 minuten lopen
• Vanaf het strand: 2,5 km / 6 minuten rijden
• Van dichtstbijzijnde stad: 3 km / 7 minuten rijden
• Van Chania: 27 km / 33 minuten rijden
• Vanaf de luchthaven: 34 km / 45 minuten rijden