Plaka Iphestos - €120,000

for sale
Locatie: Plaka
Uitzicht: Zee & bergen
Prijs: € 120,000
Kavelgrootte: 3,337 m²
Woonoppervlakte: 200 m²
De makelaarskosten zijn niet inbegrepen in de geadverteerde prijs
Beschrijving
Topografie
Landkaart
Video

Grote kavel te koop in Plaka, in een rustige omgeving en met verbazingwekkend mooi zicht over de Baai van Souda en de Witte Bergen.

De kavel ligt op ongeveer 3 minuten rijden van het populaire dorp Plakawaar er enkele goede tavernes en mini supermarkten voor alledaagse behoeften zijn. De badplaats Almeridamet zijn talrijke voorzieningen en zandstrand is op slechts 10 minutenrijden van de kavel.

Vanuit Plaka is de kavel bereikbaar via een asfaltweg tot de laatste 100 m. Het laatste stukje is een brede zandweg. De kavel is geen beschermd natuurgebied en er is elektriciteit en water op de kavel aanwezig.

De kavel heeft een rechthoekige vorm en loopt licht af, net genoeg om het uitzicht te garanderen. Het laagste gedeelte van de kavel is beplant met olijfbomen. Het bovenste gedeelte heeft het beste uitzicht, regelrecht de Baai van Soudain en naar de Witte Bergen in het zuiden.

Met werkelijk verzingwekkend mooi en vrij uitzicht naar de zee, de Baai van Souda en de Witte Bergen, is deze makkelijk bebouwbare kavel ideaal gelegen, omgeven door natuurschoon. Het zou een perfecte locatie zijn voor een permanent te bewonen huis of als lucratief verhuurobject.