Xirokambi Elpis - €55,000

for sale
Locatie: Xirokambi
Uitzicht: Zee
Prijs: € 55,000
Kavelgrootte: 1,054 m²
Woonoppervlakte: 400 m²
De makelaarskosten zijn niet inbegrepen in de geadverteerde prijs
Beschrijving
Landkaart
Video

Te bebouwen kavel met verbazingwekkend mooi zicht op de zonsondergang te koop in het plaatsje Xirokambi, net 3km van Maleme.

De kavel heeft een goede afmeting en ligt binnen de dorpsgrenzen. Er is een mogelijkheid voor het bouwen tot 400m². Er zijn twee niveaus. Op dit moment staan er olijfbomen. De grond grenst aan een nauwelijks bereden asfaltweg. Water en elektriciteit zijn beschikbaar. De helling van de naar het westen gekeerde kavel en de lager gelegen weg zorgen voor blijvend zicht op zee en een wondermooie zonsondergang vanuit de toekomstige bebouwing.

Xirokambi is een stil plaatsje met een taverne en een kerk, maar het ligt dichtbij de voorzieningen en openbaar vervoer. De dorpen TavronitisenMaleme, op ongeveer 4km afstand, bieden vele andere voorzieningen zoals een slager, bakker, supermarkt, tavernes, cafés, apotheek, dierenartsen openbaar vervoer. Het meest dichtbij gelegen strand is op 3km afstand bij PirgosPsilonerou.

Aantrekkelijk geprijsd en gelegen in een onaangetaste natuurlijke omgeving is deze kavel zowel geschikt voor het bouwen van een vakantiehuis als voor een woning voor permanent verblijf.