Maleme Hades - €220,000

for sale
Locatie: Maleme
Uitzicht: Zee
Prijs: € 220,000
Kavelgrootte: 600 m²
Woonoppervlakte: 160 m²
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Zwembad: Ruimte voor
De makelaarskosten zijn niet inbegrepen in de geadverteerde prijs
Beschrijving
Landkaart

Grote smaakvol gerenoveerde woning in het dorp Maleme slechts 220.000!!!

 

 

Ideale locatie slechts een paar minuten van de winkels en het strand. Deze woning heeft een apart gastenverblijf op de begane grond en de woonruimte op de eerste verdieping.

 

 

De woning bestaat uit een oud gedeelte dat compleet gerenoveerd is en 60cm dikke muren heeft, waardoor het koel en de zomer en warm in de winter blijft. En een nieuwer gedeelte dat aangebouwd is in 2003.

 

Op de begane grond is een aparte accommodatie bestaand uit een open woon/eetkamer, 2 ruime slaapkamers. een douche en een opslagruimte. Er is toegang tot het koele overdekte terras aan de achterkant. Alle kamers hebben openslaande deuren naar buiten en de goed onderhouden tuin.

 

Een marmeren trap leidt naar de eerste verdieping met een ruime lichte woonkamer en schuine plafonds en een open haard. Een boog scheidt de zitkamer van een grote volledig uitgeruste keuken/eetkamer. De keuken heeft vele kastjes en inbouw apparatuur en een deur naar een balkon.

 

 

Op deze verdieping is ook de ruime hoofdslaapkamer met witte kamerhoge garderobekasten en een deur naar een balkon met pergola en een grote badkamer met groot ligbad en stijlvolle tegels.

 

 

De villa ligt op slechts een paar minuten lopen van de winkels, taveernes en de zee.

 

 

Ondanks dat de woning in het dorp is gelegen is de kavel groot en met vele comfortabele overdekte plaatsen waar u kunt zitten en relaxen met een glas wijn.

 

 

Dit is het perfecte dorpshuis voor permanent verblijf of als vakantiehuis.