Kalidonia Minerva - UNDER OFFER

for sale
Locatie: Kalidonia
Uitzicht: Landelijk
Prijs: € UNDER OFFER
Kavelgrootte: 135 m²
Woonoppervlakte: 60,49 m²
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
De makelaarskosten zijn niet inbegrepen in de geadverteerde prijs
Beschrijving
Plattegronden
Landkaart
Video

Charmante 2-slaapkamer woning met een met stenen betegeld terras in het traditionele dorp Kalidonia.

Met een overdekt buitenterras en kleurrijke bloembedden, is deze woning geschikt voor permanente bewoning of als vakantiewoning.

HET HUIS:

Een hoge poort biedt toegang tot een beschut gelegen ommuurde tuin voorzien van stenen bestrating. De stijl van het huis is geïnspireerdop een traditioneel Kretenzisch dorpshuis met natuursteen details, boogdeuren een veranda en een van dakpannen voorzien dak.

De voordeur komt uit in een ruim keuken gedeelte dat volledig uitgerust en goed georganiseerd is. Aan de linkerkant ligt een erg gezellige woonkamer, licht en luchtig, met grote boogdeuren naar de binnenplaats die de woonkamer van veel licht voorzien. Er is een elektrische kachel voor verwarming tijdens de wintermaanden. Vanuit de keuken loopt een smalle gang naar de volledig met witte en blauwe tegels betegelde badkamer met een inloopdouche. Aan de linkerzijde ligt de hoofdslaapkamer met een grote houten kledingkast. Glazen bouwstenen zorgen hier opnieuw voor veel licht en tegelijkertijd privacy. Openslaande deuren leiden naar een beschut overdekt zitgedeelte.

Vanuit het keukengedeelte gaat een ijzeren trap met houten treden naar de ruime mezzanine waar de tweede slaapkamer is. Deze beschikt over kamerhoge kledingkasten. Er is tevens een kantoorgedeelte op deze verdieping. Openslaande deuren bieden toegang tot een betegeld balkon waar wat van het omliggende landschap te zien is.

Het huis is voorzien van airconditioning units in het keukengedeelte en de hoofdslaapkamer en van houten balkenplafonds in het gehele huis

BUITEN:

Een pad brengt ons bij de poort die uitkomt op de mooie binnenplaats. De gehele binnenplaats is met stenen tegels verhard en heeft kleine hoektuintjes aan de randen van de kavel. De bedekte pergola staat op kolommen en voorziet in een schaduwrijke zitgelegenheid om te lezen of te eten.

Er is eveneens een betegelde schuur.

Aan de achterzijde van de woning is er nog een zitgedeelte, overdekt en voorzien van hoge bergkasten.

DE OMGEVING:

Met uitzicht op een groene vallei met olijfbomen is Kaledonia een traditioneel Kretenzisch dorpje op slechts vijf minuten rijden van Kolimbarimet haar talrijke voorzieningen. Kolimbari is een dorp waar de voorzieningen het gehele jaar open zijn.

Op korte loopafstand is er een café. Net buiten het complex ligt een mini supermarkt..

Het historische stadscentrum van Chania ligt op 30 minuten rijden en de luchthaven ligt op 50 minuten rijden.

Een gezellig, schattig huis, met vele leuke details! Een prima gelegenheid die u gezien moet hebben!

 

 

INCLUSIEF:

• Zonnepaneel
• Airconditioning units in hoofdslaapkamer en keuken
• Volledig uitgeruste keuken
• Witgoed
• Kledingkasten
• Het meeste meubilair
• Electrische haard
• Telefoon/Internet verbinding
• Groene aluminium dubbelglas ramen met horren
• Houten balkenplafonds
• Noodvoorziening warm water
• Ommuurde kavel
• Buitenkraan