Kamisiana Gaia - €155,000

for sale
Locatie: Kamisiana
Uitzicht: Zee
Prijs: € 155,000
Kavelgrootte: 330 m²
Woonoppervlakte: 94,30 m²
Slaapkamers: 2
Badkamers: 3
Zwembad: Ruimte voor
De makelaarskosten zijn niet inbegrepen in de geadverteerde prijs
Beschrijving
Landkaart
Video

Erg goed gelegen 2 slaapkamer villa met eigen tuin, groot souterrain en dakterras en vrij zeezicht.

Nabij het populaire dorp Tavronitis, vlakbij alle voorzieningen.

Gelegen in Kamisiana, vlak naast het dorp Tavronitis waar alle noodzakelijke voorzieningen zijn zoals, slager, bakker, apotheek, supermarkt, dokter, kafeneons, taveernes en openbaar vervoer en slechts 1 km van de lange stranden met kristal blauw water.

De begane grond heeft een open keuken/zit/eetkamer en een betegelde badkamer met een groot ligbad. Het huis is licht en ruimtelijk: de woonkamer heeft muren met platte steen voor een traditionele look. Tuindeuren leiden naar een balkon, een uitbreiding van de woonkamer met ruimte voor een kleine tafel om buiten te eten en wat te drinken terwijl u geniet van de rustige omgeving.

Bij de voordeur is een zonnige geplaveide ruimte op het zuiden, ideaal voor in de wintermaanden waar het beschermd tegen de wind en kou komende van het noorden.

De bovenverdieping heeft 2 slaapkamers, beiden met plafondventilators, kamerhoge garderobekasten, een en suite badkamer en eigen balkon uitkijkend over de omliggende olijfboomgaarden en de zee.

Er is ook een ruim volledig betegeld dakterras, ideaal voor privaat zonnebaden of staren in de nacht. Het uitzicht op zee vanaf het dakterras is schitterend en blijvend vrij.

Een groot onafgewerkt souterrain is een ideale opslagruimte voor hout voor de houtkachel, als garage of extra opslag. De tuin is ommuurd maar niet aangelegd en er is genoeg ruimte voor een zwembad.

Er is wat werk aan de woning, maar het heeft heel veel potentieel om er een mooi huis van te maken.

Ideaal voor permanente bewoning of familie vakantiehuis.

INCLUSIEF:

· Zonnepaneel
· Volledig uitgeruste keuken inclusief vaatwasser
· Witgoed
· Kamerhoge garderobekasten
· Airconditioning in beide slaapkamers
· Noodvoorziening warm water
· Witte rolluiken
· Plafondventilator in ieder kamer
· Souterrain
· Ommuurde tuin
· Dakterras