Kastellos Nyx - €260,000

for sale
Locatie: Kastellos
Uitzicht: Zee & bergen
Prijs: € 260,000
Kavelgrootte: 600 m²
Woonoppervlakte: 98m2 + basement 63 m²
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Zwembad: Ruimte voor
De makelaarskosten zijn niet inbegrepen in de geadverteerde prijs
Beschrijving

Dit dorpshuis in 3 verdiepingen is landelijk gelegen buiten Georgioupolis en geniet schitterend uitzicht over zee en de bergen.

  Liefhebbers van het Kretenzische dorpsleven weg van de toeristen hoeven niet verder te kijken,dit is de plek waar u naar zoekt!

 

De grote kavel is geheel omsloten door een muur en hek en een grote schuifpoort geeft toegang tot de parkeerplaats. In het souterrain zijn een ruime garage en comfortabele opslagruimte.

 

Een trap buiten leidt naar de woonruimtes die omringt zijn door een open balkon en overdekt gedeelte, waar u in de schaduw kunt zitten op hete dagen. Het is groot genoeg voor een eethoek om buiten te eten. Er is ook een trap binnen die van de  garage naar de woonkamer op de verdieping erboven leidt.

 

Vanuit het overdekte balkon is er een deur naar de goed uitgeruste comfortabele keuken, terwijl u aan de rechterkant de woonkamer vindt met openslaande tuindeuren naar het terras met schitterend uitzicht.

Op dezelfde verdieping is er ook een volledig betegelde douche met WC en wastafel.

 

Een betegelde trap leidt naar de bovenste verdieping met 2 slaapkamers, allebei met zeezicht. De hoofdslaapkamer is uitgerust met een grote kamerhoge garderobekast. Er is een 2e douche op deze verdieping, uitgerust met douchecabine. De 2 slaapkamers hebben toegang tot een balkon over de hele lengte van de woning.

 

In de tuin staan verschillende fruitbomen, struiken en bloemen en een mooie bougainville klimt omhoog langs de muur en geeft een kleurrijke uitstraling. Er is een grote moestuin en achter het huis is een kleine binnenplaats met een andere bougainville en bamboe.

 

Het dorp heeft een taverne en Kavros is ongeveer 10 minuten met de auto. Dit dorp heeft vele voorzieningen inclusief winkels, supermarkten, bushalte etc.

 

Deze woning heeft comfort, ruimte en is ideaal om het hele jar in te wonen in een rustige omgeving.


 

 

INCLUSIEF:

 

         Pijpen voor centrale verwarming

         Elektrische noodvoorziening voor warm water

         Airconditioning in de woonkamer

         Witgoed

         Ingebouwde garderobekast in de hoofdslaapkamer

         Bruin aluminium ramen met dubbel glas en luiken

         63m2 souterrain/ garage

         Verschillende fruitbomen

         Vaste telefoonaansluiting

         Beregening voor de tuin

         Meubels onderhandelbaar

         Nieuwe dakpannen

         De woning zal opnieuw geschilderd worden in de herfst van 2012