Margarites Carlos/Rethymno - €340,000

for sale
Locatie: Margarites/Rethymno
Uitzicht: Landelijk
Prijs: € 340,000
Kavelgrootte: 4,800 m²
Woonoppervlakte: 220 m²
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
De makelaarskosten zijn niet inbegrepen in de geadverteerde prijs
Beschrijving
Landkaart

Mooie 2/3slaapkamer villa met schitterende tuin nabij het traditionele Margarites, bekend van zijn pottenbakkerijen. De villa ligt in een ecologische tuin buiten het dorp, waardoor het rustig is en een ideale locatie voor vakantie of permanente bewoning

 

Gelegen in de pittoreske groene heuvels is Margarites bekend door zijn pottenbakkerijen. De traditie van het pottenbakken gaat vele generaties terug in dit dorp en u kunt er oudere mensen vinden die u het maken van de potten laten zien. Het dorp heeft een bijzondere architectuur en leuke smalle straatjes, het onderzoeken waard.

 

Deze fantastische familievilla is gelegen op ongeveer een kilometer van het dorp op loopafstand van de taveernes, kafeneons, en supermarkt.

 

Buiten zijn er grote geplaveide terrassen en paden op verschillende niveaus, rotspartijen en tuien met vele zithoekjes, volwassen fruitbomen en natuurstenen sculpturen.

 

De villa zelf heeft een open woonkamer op de begane grond, een volledig uitgeruste keuken met houten vloer, balken plafond en een comfortabele zit/eethoek. De kamers zijn licht en ruimtelijk, de gebogen ramen hebben originele lokaal gemaakte ijzeren kozijnen. Een houten trap leidt naar een mezzanine en naar de bovenverdieping met 2 ruime tweepersoonsslaapkamers. De mezzanine is nu in gebruik als kantoor door de huidige eigenaar, maar kan als derde slaapkamer worden gebruikt.

 

Een houten trap leidt naar de benden verdieping met de  ruime badkamer, opslagruimte met toegang tot de binnenplaats, een ruimte met haard en broodoven, een grote werkruimte, die door de huidige eigenaar wordt gebruikt voor pottenbakken. De werkruimte is inclusief alle gereedschap en de oven en heeft een toegang tot de buitenplaats.

 

Het hele huis behalve de onderste verdieping - heeft licht houten vloeren en balkenplafonds. De minimalistische decoratie, lichte kleuren en oog voor detail maken deze woning speciaal en anders dan andere huizen.

 

Het dorp Margarites heeft een bakker, supermarkt en erg goede taveernes. Het levendige Perama op 4km biedt een selectie van winkels, banken en een gezondheidscentrum.

Het mooie kustdorp Panormo met zijn kleine haven, zandstranden en vistaveernes ligt op 15km.

 

Een ongewone woning met een artistieke touch, inclusief een pottenbakkerij, ideaal voor iemand die zoekt naar een rustige plek en natuurlijke omgeving!!

 

Inclusief:

 

 • Keuken

 • Handgemaakte ijzeren deur en raamkozijnen met horren

 • Zonnepanelen

 • Eigen parkeerplaats

 • Garderobekasten

 • Volledig aangelegde geïrrigeerde tuin

 • OTE telefoonaansluiting en Internet

 • Deels gemeubileerd

 • Extra opslagruimte

 • Haard

 • Houten vloeren en balken plafonds