Over ons

Over ons

Erkende makelaars gevestigd in Chania (Hania, Xania, Khania) in het noordwesten van Kreta en opgericht sinds 2005. Ons doel is om eigendommen te verkopen in een tijd die bij u past, voor de beste prijs, op de gemakkelijkste en meest stressvrije manier mogelijk en u te helpen om het ideale huis te vinden.

We hebben ons programma over heel Kreta uitgebreid door samen te werken met Griekse makelaars en onze partners zorgvuldig te selecteren om betrouwbare informatie te verstrekken en u te helpen bij het kiezen van een woning in een bepaalde regio. Onze portefeuille biedt een breed scala aan nieuwe en bestaande woningen op enkele van de meest idyllische locaties op Kreta.

Miette Lauwers startte in 2005 met Your Home On Crete. Ze komt oorspronkelijk uit België en runt het kantoor samen met haar dochter Naiomi en hun team. Samen spreken we Engels, Grieks, Frans, Nederlands en Duits. We wonen hier, we hebben percelen gekocht en huizen voor onszelf gebouwd, we begrijpen de complicaties en uitdagingen die kunnen optreden tijdens het bouwproces.

Daarom werken we samen met een vertrouwde lokale bouwer Benakis Construction, om de best mogelijke service en advies te geven bij wederverkoop en constructie. Meer informatie over bouwen op de volgende link:
https://yourhomeoncrete.com/en/construction/building_in_greece

- Zoeken naar ontroerend goed en begeleide bezichtigingen
- Het aankoopproces
- Restauratieprojecten
- Bouw- en off-plan projecten
- Bouw van zwembaden
- Architectuur- en ontwerpdienst
- Tuinaanleg, onderhoud van uw eigendom
- Juridische diensten op Kreta
- Verkoop van bouwkavels en grond
- Algemene dienst na verkoop

Blader vandaag nog door ons uitgebreid netwerk van beschikbare huizen, villa's, appartementen en percelen. Neem de tijd om onze website te verkennen en neem contact met ons op als u vragen heeft of meer wilt weten over een bepaald onroerend goed dat wij aanbieden.

Als u overweegt te kopen of verkopen, aarzel dan niet om ons te bellen. Ons aanhoudend succes is te danken aan het feit dat we al onze klanten een persoonlijke en professionele service bieden. Wij zijn hier om u te begeleiden bij het vinden van.... Uw thuis op Kreta.

Nicole Nollevaux

E-mail: nicole@yourhomeoncrete.nl
Tel.: (0032) 473 54 1762