Exopolis

Exopolis is een kelin dorp hoog op de heuvel uitkijkend over Giorgioupolis en de baai. Dit heeft als resultaat dat er fantastisch uitzicht is in sommige delen van het dorp.

Als U van Vamos naar Giorgioupolis rijdt over de hoofdweg rijdt u lang de rand van het dorp en om er te komen neemt u de rechterafslag het dorp in. anders weet u niet dat het dorp er is.

Exopolis is een erg traditioneel dorp in de gemeente Giorgioupolis met slechts 1 taverne en ongeveer 150 permanente bewoners. Als u om Exopolis rijdt heeft u aan de linkerkant heel mooi uitzicht naar beneden en kunt u stoppen om wat te eten bij Georgia's' taverne aan de linkerkant. Ze is een karakteristieke vrouw en zal traditioneel eten serveren als u buiten zit en neerkijkt van grote hoogte op de baai van Giorgioupolis.

Zoals in veel traditionele dorpen is de aantrekkingskracht van Exopolis het uitzicht, de rust en de afstand naar het strand van Giorgioupolis (minder dan 3 km van het zandstrand) en Vamos- slechts een paar minuten met de auto, twee heel verschillende plaatsen .