KC Nesus - €95,000

for sale
Referentie Code
YHOC-1045
Locatie: Kokkino Chorio
Uitzicht: Zee & bergen
Prijs: € 95,000
Kavelgrootte: 3,108 m²
Woonoppervlakte: 186 m²
De makelaarskosten zijn niet inbegrepen in de geadverteerde prijs
Beschrijving
Topografie
Landkaart
Video
Prachtig perceel te koop met uitzicht op zee en de bergen, op een zeer rustige locatie en toch op loopafstand van het dorpscentrum van Kokkino Chorio!

Het perceel heeft een zeer lichte helling, maar is grotendeels relatief vlak, wat het bouwproces eenvoudiger maakt. Het landschap is rotsachtig en er zijn een paar olijfbomen op het land geplant.

Het perceel biedt een prachtig uitzicht op de Witte Bergen en verre uitzichten op de zee.

De verkopers hebben een bouwvergunning aangevraagd en gaan het perceel met goedkeuring verkopen (dit is geen bouwvergunning). Zodra de goedkeuring is verleend, kan de vergunning eenvoudiger worden afgeleverd, waardoor het proces sneller verloopt.

Er is water en elektriciteit op het terrein, terwijl de toegang tot de grond via de geasfalteerde dorpsweg is en een onverharde weg die naar het perceel leidt.

Het grondstuk is ruim genoeg om een grote villa of twee kleinere te bouwen, waardoor er een woning kan gecreëerd worden waar u het hele jaar door kunt wonen of een vakantiehuis met geweldige verhuurmogelijkheden!

Gelegen in Kokkino Chorio, biedt het perceel rust en stilte op een zeer serene locatie, maar toch op loopafstand van de mini-markten en het café van het dorpsplein.


De bekende dorpen Plaka en Almyrida liggen op een klein eindje rijden en bieden vele soorten voorzieningen, zoals restaurants, cafés, mini-markten, apotheek, bakker, watersporten en nog veel meer!

 AFSTANDEN


Vanaf minimarkt: 550m / 6min lopen
Van taverne: 450m / 5min lopen
Vanaf het strand: 4 km / 8 minuten rijden
Van dichtstbijzijnde stad: 4 km / 8 minuten rijden
Van Chania: 29 km / 40 minuten rijden
Vanaf het vliegveld: 35 km / 45 minuten rijden