Maleme Artemis - €170,000

for sale
Referentie Code
YHOC-183
Locatie: Maleme
Uitzicht: Zee & bergen
Prijs: € 170,000
Kavelgrootte: 776 m²
Woonoppervlakte: 400 m²
De makelaarskosten zijn niet inbegrepen in de geadverteerde prijs
Beschrijving
Landkaart
Video
Grondstuk te koop in Pirgos Psilonerou, vlakbij Maleme, op enkele minuten loopafstand van het strand!

Het perceel is beplant met 40 olijfbomen en bevindt zich binnen de dorpsgrenzen, waardoor een hoge bebouwingsdichtheid mogelijk is, tot wel 400 m². Hierdoor is de bouw van één grote villa met zwembad of zelfs twee grote villa's mogelijk.

Het landschap van het perceel is vlak, waardoor het bouwproces veel eenvoudiger wordt. Water en elektriciteit zijn ter plaatse aanwezig, op het aangrenzende perceel. De toegang is via een doodlopende geasfalteerde weg.

Er staan 40 olijfbomen op het perceel, deze voorzien de huidige eigenaar van kwalitatieve olijfolie van eerste persing! Er is een landbouwwateraansluiting aangesloten en er is een irrigatiesysteem geïnstalleerd om de olijfbomen tijdens de hete zomermaanden water te geven.

Een constructie van twee verdiepingen zou een fantastisch uitzicht op zee en de bergen vanaf de bovenste verdieping mogelijk maken!

Gelegen op 1 km van het bekende dorp Maleme, ligt het perceel op slechts een paar minuten lopen van het rustige en serene strand, een mini-markt, en een paar tavernes die tijdens het zomerseizoen geopend zijn.


De naburige dorpen Maleme, Gerani en Tavronitis iets verderop bieden allerlei voorzieningen, zoals een supermarkt, mini-markten, slager, bakkers, apotheek, lokaal vervoer, benzinestations, politiebureau en nog veel meer. De beroemde en bekende badplaats Platanias ligt op slechts 5 minuten rijden!

 AFSTANDEN


• Vanaf minimarkt: 500m / 7 min lopen
• Vanaf taverne: 950m / 13 min lopen
• Vanaf strand: 450m / 6 min lopen
• Vanaf dichtstbijzijnde stad: 1 km / 2 minuten rijden
• Vanaf Chania: 21 km / 23 minuten rijden
• Vanaf de luchthaven: 36,6 km / 40 minuten rijden