Plaka Phoenix - €220,000

for sale
Referentie Code
YHOC-158
Locatie: Plaka
Uitzicht: Zee & bergen
Prijs: € 220,000
Kavelgrootte: 6,092 m²
Woonoppervlakte: 222 m²
De makelaarskosten zijn niet inbegrepen in de geadverteerde prijs
Beschrijving
Topografie
Landkaart
Video

Mooi perceel met uitzicht op het dorp Plaka, de baai van Souda en de Witte Bergen en toch dicht bij het dorpsplein van Plaka.

Aangezien er een lichte helling is, en het perceel grenst aan de hoofdweg van het dorp, zijn de uitzichten gegarandeerd en vrij.


Met een bebouwingsdichtheid van 222m2 en zowel water als elektriciteit op eigen terrein is deze kavel eenvoudig te bebouwen. Olijfbomen op het perceel zorgen voor uw olijfolie ‘van eigen bodem'.

De toegang is via een betonnen weg die omhoog komt vanaf de hoofdasfaltweg. De positie van het gebouw moet min. 15 meter van de grens.

De bouwtoelage maakt de bouw mogelijk van één grote villa of 2 kleinere villa's met elk een prachtig uitzicht. Vanwege de nabijheid van het dorp en de tavernes is dit een perfect perceel om huurwoningen te bouwen en zo potentiële huurinkomsten te genereren.

Het Plaka-plein met zijn tavernes en minimarkten ligt op slechts 5 minuten lopen van het perceel en wat betreft verdere voorzieningen ligt het levendige dorp Kalyves op slechts 5 minuten rijden.

De beroemde badplaats Almerida ligt op 2 minuten rijden of 20 minuten lopen.

DIT GRONDSTUK IS HET BEZOEKEN MEER DAN WAARD! MIS HET NIET!!

 
AFSTANDEN:

• Vanaf minimarkt: 130m / 2 min lopen
• Van taverne: 140m / 2 min rijden
• Vanaf het strand: 1,2 km / 3 min rijden
• Vanaf de dichtstbijzijnde stad: BINNEN DE STAD
• Vanaf Chania: 25 km / 30 min rijden
• Vanaf de luchthaven: 33 km / 40 min rijden