Vamos Apollo - €180,000

for sale
Referentie Code
YHOC-163
Locatie: Vamos
Uitzicht: Bergen
Prijs: € 180,000
Kavelgrootte: 4.448,90 m²
Woonoppervlakte: 1.000 m²
De makelaarskosten zijn niet inbegrepen in de geadverteerde prijs
Beschrijving
Topografie
Landkaart
Video
Mooi perceel te koop aan de rand van het dorp Vamos, genietend van een geweldig uitzicht op de prachtige Witte Bergen en beplant met olijfbomen!

Het perceel heeft een gemakkelijk landschap met een zeer lichte helling, waardoor het bouwproces eenvoudiger wordt. Omdat het perceel zich binnen de dorpsgrenzen van Vamos bevindt, is een hoge bouwdichtheid van maximaal 1.000 m2 mogelijk. Dit geeft elke potentiële koper talloze mogelijkheden in de bouw.

Water en elektriciteit zijn ter plaatse aanwezig en het perceel grenst bovenaan aan de hoofdweg die de populaire dorpen Vamos met Kefalas verbindt.

Er zijn een flink aantal olijfbomen geplant die de eigenaar kunnen voorzien van ruim voldoende kwaliteit olijfolie van eerste persing!

Het perceel biedt een prachtig uitzicht op de Witte Bergen en op het platteland rondom het land.

Het levendige dorp Vamos ligt op slechts 5 minuten lopen en het hele jaar geopend, het biedt vele soorten voorzieningen, zoals restaurants, cafés, politiebureau, postkantoor, medisch centrum, scholen, minimarkt, benzinestation en veel meer.


De beroemde badplaats Almyrida ligt op een klein eindje rijden en heeft een groot aantal voorzieningen, evenals mooie zandstranden, een haven en watersporten.

 AFSTANDEN


• Vanaf minimarkt: 850m / 2 min. rijden
• Vanaf taverne: 500m / 5 min lopen
• Vanaf strand: 7,8 km / 13 min. rijden
• Vanaf dichtstbijzijnde stad: 500 meter / 5 minuten rijden
• Vanaf Chania: 28 km / 35 min. rijden
• Vanaf het vliegveld: 35 km / 42 minuten rijden