Kolymbari Galini - €198,000

for sale
Referentie Code
YHOC-179
Locatie: Kolymbari
Uitzicht: Bergen
Prijs: € 198,000
Kavelgrootte: 284 m²
Woonoppervlakte: 103 m²
Extra bouwtoeslag: yes m²
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Bouwjaar: 1983
Energie categorie: E
De makelaarskosten zijn niet inbegrepen in de geadverteerde prijs
Beschrijving
Plattegronden
Topografie
Landkaart
Video
Gelijkvloers renovatieproject te koop met 2 slaapkamers en 1 badkamer, gelegen in het hart van Kolymbari, op minder dan 50 meter van het strand!!!

Op het zuiden gericht en genietend van een volledig uitzicht op de bergen, werd dit pand gebouwd in 1983 en heeft extra bouwtoelage, waardoor een toekomstige eigenaar het pand kan uitbreiden en het een groot potentieel biedt.


Door een extra verdieping toe te voegen of een dakterras te creëren, kan men genieten van het prachtige uitzicht op zee in het noorden en de bergen in het zuiden!

Het huis heeft restauratiewerkzaamheden nodig, maar kan tijdens de restauratie ook bewoond worden. Eenmaal volledig gerestaureerd, zou dit pand een groot verhuurpotentieel hebben of ideaal zijn als permanente woning of vakantiehuis.

INTERIEUR:

De hoofddeur komt uit in de woonkamer, die ruim en licht is en overal mozaïekvloeren heeft. Een schuifdeur geeft toegang tot een lange en smalle gang, die leidt naar de andere kamers.

Aan het einde van de gang bevindt zich een deur die toegang geeft tot de achterkant van het huis. Aan de linkerkant bevindt zich de zeer ruime en lichte keuken, voorzien van veel houten kasten, een lang aanrechtblad en een dubbele spoelbak met daarboven een breed raam, waardoor er veel natuurlijk licht binnenkomt en zelfs een panoramisch uitzicht op zee is. Aan de rechterkant bevindt zich de complete badkamer met ligbad.

Verderop in de gang bevindt zich de logeerkamer met een raam op het oosten, momenteel in gebruik als opslagruimte.

Aan het uiteinde van de gang bevindt zich de hoofdslaapkamer, zeer luchtig en licht, uitgerust met ingebouwde kasten van vloer tot plafond.

EXTERIEUR:

De toegang is voorzien via een asfaltweg. Een poort geeft toegang tot een gezellige tuin met een mooie volwassen citroenboom. De tuin strekt zich uit tot twee zijden van het pand en is grotendeels ommuurd.

Rondom de woning ligt een betonnen trottoir en bij de ingang van de woning is er tevens een harde overdekte ruimte, de ideale plek om te zitten en te genieten van de rust en de zon!

Hoewel het dichtbij het strand ligt, biedt de tuin een prachtig uitzicht op de Witte Bergen.

DE OMGEVING:

Gelegen op ongeveer 40 meter van het lange strand van Kolymbari is een duik in de zee slechts een idee verwijderd!

Het pand profiteert van zijn prachtige locatie, aangezien het zich in de bekende stad Kolymbari bevindt, die het hele jaar door allerlei voorzieningen biedt, zoals restaurants, cafés, visrestaurants, haven, supermarkt en mini-markten, postkantoor, scholen, lokale winkels, evenals de lokale markt elke vrijdag.

Kolymbari is een levendig dorp, op minder dan een half uur van het stadscentrum van Chania en op slechts 40 minuten van de internationale luchthaven van Chania. De beroemde badplaats Platanias ligt op 15 minuten rijden.INCLUSIEF:

• Volledige keuken met kasten
• Mozaïekvloeren
• Privétuin
• Grotendeels ommuurd en afgesloten
• Telefoon-/internetpunten
• Buitenkranen
• Extra bouwtoelage
• Aangesloten op hoofdrioleringAFSTANDEN:


• Vanaf minimarkt: 270m / 2 min lopen
• Vanaf taverne: 170m / 3 min lopen
• Vanaf strand: 38m / 1 min lopen
• Vanaf dichtstbijzijnde stad: binnen de stad
• Vanaf Chania: 25 km / 28 min. rijden
• Vanaf de luchthaven: 42,8 km / 40 min. rijden